Race 1 OW CUP

Selwin Hamden TT- Circuit Assen

Vrijdag
Het raceweekend begon met trainingen op vrijdag. Deze waren erg handig ondanks de wisselvallige weersomstandigheden. Samen met Cliff Kloots heb ik gewerkt aan mijn verbeterpunten en mij niet gericht op de tijden. De dag verliep erg goed en we vonden een redelijke setting voor de volgende dag.

Kwalificatie
De racedag begon met een kwalificatie. Ik kwam elke ronde steeds meer in mijn ritme. Jammer genoeg duurde de kwalificatie maar een paar rondes vanwege een ongeval op de baan. Ik was niet tevreden met mijn tijd die ik had neergezet, maar wel met de startplek.

Race
Ik kwam erg slecht van mijn plek en ging als één van de laatsten door bocht 1. Na een lastige eerste fase van de race waarin ik moeite had iedereen in te halen, heb ik een sterke race gereden en op eigen kracht mijn tijden verbeterd. In de laatste ronde profiteerde ik van een klein foutje van de man op nummer 7 waar ik naartoe gereden was.

Conclusie
Erg blij met het eerste resultaat van het seizoen en we weten nu waar we de volgende keer aan moeten werken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.