Middelgrote sponsors

 

Edwin Ott Motoren is al meer dan 30 jaar te vinden op de Middelweg 17 in Uitgeest en de specialist op het gebied van Yamaha motoren en scooters. Uiteraard kunt u met een ander merk ook bij ons terecht. BMW, Kawasaki, Suzuki, Honda, Triumph, Ducati etc. Ook deze motoren worden door ons perfect onderhouden. Kijk voor meer info op onze website.

Website: https://www.ott-motoren.nl/
E-mail: info@ott-motoren.nl
Tel nr: 0251 – 31 50 30

Breekt er brand uit in uw bedrijfspand of woningcomplex? Dan zorgt een sprinklerinstallatie ervoor dat het vuur onder controle blijft. Het systeem detecteert, signaleert en beheerst een beginnende brand. Tegelijkertijd worden hete gassen gekoeld en blijft waterschade zoveel mogelijk beperkt. Het is dan ook een zeer effectieve vorm van brandbestrijding.

Website: Sprinklerservice.nl
E-mail: info@sprinklerservices.nl
Tel nr: +31 (0) 72 58 24 669

Jarno’s Part Service verkoopt alles op het gebied van scooters, motors, bromfietsen en auto’s.
Ook verkopen ze accessoires, tuning onderdelen en doen ze aan reparaties en onderhoud.

Website: http://www.j-p-s.nl/
E-mail: info@j-p-s.nl
Tel nr: **31(0)10-2206762

Held GMBH begon in 1946 als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Europa. Held maakt gebruik van dealers zodat er altijd een verkooppunt bij u in de buurt zit. 

Peckedammerstraat 15
7478 DE Diepenheim

JH Sports is in de Benelux agent van het Franse merk Shark Helmets. Met 20jaar ervaring is Shark uitgegroeid tot 1 van de grootste merken ter wereld. Shark maakt gebruik van dealers zodat er altijd een verkooppunt bij u in de buurt zit.

Peckedammerstraat 15
7478 DE Diepenheim

CROP is een Rotterdams bedrijf met een Haagse inbreng. Ooit begonnen als een uit de hand gelopen liefde voor auto’s en autolak. Nu een internationale webwinkel met meer dan 6.000 producten, direct uit voorraad leverbaar met internationale zendingen.

Website: https://www.nonpaints.com/nl/
E-mail: klantenservice@nonpaints.com
Tel nr: 010-4473658

Van Luus

Unieke huis- en handgemaakte Vegan Delicatessen

Sambals, Sauzen, Confituren, Tapenaden, Juices, Kruiden