Hoofdsponsors

Onze kernactiviteit is ventilatiesystemen in onder andere tunnels, metro’s en energiecentrales. Het werkgebied is voornamelijk Europa. Wij staan voor zowel innovatieve, creatieve en technische oplossingen op het gebied van montage, revisie, reparatie, onderhoud, commissioning, balanceren en troubleshooting.

Door deze wijze van benaderen proberen wij de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Website: http://www.pmi-service.nl/
E-mail: info@pmi-service.nl
Tel nr: +31 547 274 780

Al meer dan tien jaar klaart Engel Bouw en Advies BV elke bouwklus. Eigenaar Ronald Engel begon als timmerman en werkte ruim twintig jaar bij een regionaal bouwbedrijf. Door ervaring, scholing en certificering wist hij zich te bewijzen als all-round uitvoerder met meerdere expertises. Dankzij een sterk team en uitgebreid netwerk kun je bij Engel terecht voor alles van opnames en offertes tot de complete uitvoering van renovaties, onderhoud en verbouwingen.

Website: https://engelbouwenadvies.nl/
E-mail: info@engelbouwenadvies.nl
Tel nr: +31 (0)6 22 05 33 24

Legian is al meer dan 25 jaar actief in het leveren van ICT-oplossingen. 100% onafhankelijk en 100% Nederlands. Als ICT-kennispartner adviseren en begeleiden wij organisaties bij vraagstukken en projecten op het snijvlak van ICT en organisatie.

Website: https://legian.nl/
E-mail: info@legian.nl
Tel nr: 070 302 99 22