Race 4 OW CUP

Selwin Hamden TT- Circuit OW CUP 600 SUPERSPORT edwin-ott selwinracing Assen

Kwalificatie
Zaterdag werden 2 kwalificaties en 1 race gereden.
Begonnen op oude banden en kon in kwalificatie 1 al gelijk een mooie referentietijd neerzetten, een 1.46,7 en dat was goed genoeg voor een vijfde plek. 
De tweede kwalificatie kwam ik aan het begin van de sessie erg veel verkeer tegen en moest ik naar binnen voor een verloren kneepad. Ook de rondes daarna zat het niet mee, ik heb uiteindelijk aan het einde van de sessie 1 ronde vrij baan gehad en daar een 1.46,3 uit kunnen halen. Niet tevreden met de tijd maar wel blij dat ik vanaf p5 mocht blijven starten.
P5

Race 
Ik kwam redelijk weg van mijn plek en kon als vierde aansluiten, kon daarna goed mee met de jongens vooraan maar na een aantal rondes kwam er een rode vlag situatie waardoor we naar binnen moesten.
Daarna even gewacht op de herstart om dan weer een goede start te maken.

Race herstart
Ook start 2 ging goed en zou als 2e de bocht door gaan maar kon dat helaas niet vasthouden omdat iemand binnen door kwam. In de strubben verloor ik nog een plek maar kon hem de volgende bocht weer terug pakken. In de derde ronde werd ik geblokpassed in Ruskenhoek waardoor ik rechtdoor moest en de aansluiting met de nummers 1,2,3 verloor helaas. Ik had de snelheid om bij de nummer 4 te blijven maar niet om richting de top 3 te rijden. Een aantal rondes later viel de nummer 4 voor mij en heb daarna mijn eigen race kunnen rijden.
P4

Conclusie
Erg blij met het resultaat! Ook heb ik mijn pr kunnen verbeteren naar 1.45,6
Ik kan niet wachten tot 3 oktober waar ik de 5e race van het seizoen zal gaan rijden ook hier op Assen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.